Woonkamer

Het hart van ieder huis is toch wel de woonkamer. Het is de kamer waar u leeft, eet, werkt, relaxt en niet te vergeten waar u uw gasten ontvangt. Wie een stap zet in de woonkamer kan meteen zien wat de smaak van de inrichter is, en dat maakt het extra spannend om uw woonkamer in te richten.Door gebruik te maken van stijlen, kleuren, indeling en meubels kunt u een fantastische persoonlijke sfeer creeren.

Woonkamer 

Op dit moment zijn er drie stylen erg populair. Zo kunt u kiezen voor de landelijke woonkamer met haar frisse natuurtinten, ruit –of bloemmotieven voor de meubelen, ouderwetse meubels (bijvoorbeeld: de boerentafel) en grand foulards en veel kussens. De moderne woonkamer laat zich kenmerken door overwegend witte en grijsen  de overhand. Tevens kunt u gebruik maken van natuurlijke materialen als hout en graniet. Als u kijkt naar de meubels kunt u kiezen voor zwart of mahoniehout. Een lerenbank staat hier stijlvol en chique bij. Tevens is een lerenbank makkelijk in het onderhoud.
Kortom: de moderne woonkamer is een tijdloze woonkamer voor mensen die houden van design en comfort. 
 
De Traditionele Woonkamer
 
Altijd al in een landhuis of kasteel willen wonen? Met de traditionele woonkamer haalt u de pracht en atmosfeer van landhuizen en kastelen in huis. Om deze atmosfeer in uw eigen woonkamer te creeren kunt u kiezen voor rijke stoffen en de warme uitstraling van mahonie- en kersenhout. Elementen die uw woonkamer meer thema geven zijn bijvoorbeeld oude kristallen wijnkaraffen of het zilveren theeservies. Voor de vloer kunt u kiezen voor hout. Denk hierbij aan brede, oude planken of doorleefd parket. Uiteraard mag de geur van boenwas hier niet aan ontbreken. De muren kunt u verven of behangen in de kleuren wit, ecru of hooguit bleekgele muren.

Als u opzoek gaat naar meubels dan passen antieke meubelstukken uitstekend bij uw traditionele woonkamer. Door het gebruik van de bovengenoemde kleuren komen de antieke meubelstukken daarmee beter tot hun recht.

Dus als u een ‘Anton Pieck-stijl’ in uw woonkamer wilt hebben kies dan voor de traditionele woonkamer. 

 

Woningaanbod

Zoek in meer dan 50.000 woningen

Zoek een woning:

Vul een plaats of postcode in...
Prijsklasse

Woningaanbod aangeboden door:

Nieuwbouwwoningen.nl

Woningennet.nl

 

Inrichting

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een bedrijf bij u in de wijk?


Klik op de categorie voor meer informatie over keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers etc.

 

 

Uw bedrijf gratis aanmelden? Klik hier

 

Gratis inrichtingbrochures aanvragen?

Keuken brochures

Vloer brochures

 

Online woonwebshop voor keuken, badkamer, wonen, slapen, tuin en vele andere artikelen

 

  Lees verder...    
\
Overige wijken
Nagtegael
Schuytgraaf
Piekenhoef
Poortwijk
Dragonder Oost
Boechorst
Kanaaloevers
Kadijken
Aanbiedingen

 

Advertentie

 

Wooninformatie

 

Advertentie

 

BIJN Solutions